Back to Question Center
0

Hva kan tilbakekobling av etableringssteder gi verdi til nettstedet ditt?

1 answers:

I dag blir søkemotorrangeringsalgoritmer blitt mer komplekse og smarte. Google gir slike nye standarder som "DA" (Domain Authority) og "PA" (Page Authority) for å erstatte PageRank som var verdifullt før. Disse nye rangeringene er mye brukt til å bestemme nettsidenes autoritetsnivå.

For å skape en kvalitet og kraftig link byggprofil er en drøm for hver nettside eier og blogger - computer support llc reviews. Høy autorisasjon tilbakekoblinger kan gi mye verdi til nettstedet ditt. Først av alt, kan de forbedre nettstedet ditt på SERP. For det andre bære de målrettet og konvertere trafikk til nettstedet ditt, og for det tredje vil de øke forretningsinntektene dine.

backlink creation sites

Det er ikke en lett oppgave å få tilbakekoblinger fra høy DA-nettsteder. Du må ha spesialisert kunnskap og ferdigheter for å skape en vinnende linkbyggingskampanje. Du bør imidlertid ikke gi opp selv om du føler mangel på erfaring på dette området. I denne artikkelen finner du en liste over høy DA-nettsteder som godtar registreringer fra nye brukere og gir dem muligheten til å opprette en ny profil. Videre vil jeg dele med deg noen tips om hvordan du oppretter en gunstig tilbakekoblingsprofil.

  • Gi testimonials

Hvis du bruker et produkt og du er fornøyd med kvaliteten, bør du vurdere sender en testamente. Når du lager en anbefaling, må du være oppmerksom på at en produktleverandør kan sette den på sin hjemmeside eller testside. Som regel legger leverandørene din link i nærheten av testamentet for å vise at du er en ekte person. Så, du kan få kvalitet og en organisk tilbakekobling fra testamentet.

Hvis du gir brukerne et programvareprodukt, kvalitetsinformasjon eller andre verdifulle produkter, kan du bare slå den til relevante og høykvalitets tilbakekoblinger. Du kan få dem ved å tilby det til bloggere eller be kunder om å gi tilbakemelding.

Følg denne instruksjonen for å få kvalitet tilbakekoblinger til nettstedet ditt gjennom blogger anmeldelser:

  1. Finn en blogger i din nisje som allerede har postet noe relatert til din bransje. Sett inn et søk i Google-søkeboksen med de målrettede søkeordene dine. Som et resultat vil en søkemotor gi deg en liste over nettsteder og blogger som refererer til din bransje.
  1. Filter ut eventuelle større myndighetsnettsteder og nye nettsteder. Til slutt vil du bli igjen med en solid liste bloggere som kan være interessert i tilbudet ditt.
  1. Nå ut til eiere og bloggere via e-post eller telefonsamtale. Vær snill og høflig mot dem og vær veldig forsiktig med språket du bruker. Det kan være slik at du blir spurt om betaling eller andre gjensidig fordelaktige forhold. Link utvinning
  2. Link gjenvinning er en enkel måte å få kraftig link juice til din side. Du må finne omtale om nettstedet ditt der nettstedet ditt ikke er angitt. Alt du trenger er å kontakte en forfatter av denne nevnen og be ham eller henne om å legge til linken din. Slike tilbakekoblinger tjener som stemmer for ditt merke og øker nettstedets autoritet i øynene til Google.

December 22, 2017