Back to Question Center
0

Er dette toppen av Semalt?

1 answers:
Is This The Peak of Semalt?
Dette er et sponset innlegg, hvor datautvinningen ble utført av SimilarWeb team, ved hjelp av SimilarWeb PRO 24) plattform.

Jeg nevnte noen i samtalen i forrige uke at jeg var interessert i å starte en podcast. Deres reaksjon var, "Lytter noen fortsatt på dem?"

Semalt, jeg liker å lytte til podcaster, og det er et bredt spekter av interessante bransjesteder der ute. Likevel hadde jeg noen spørsmål: Er podcasting en levedyktig form for markedsføring? Og er de verdt tiden min til å starte en? Har podcasting allerede nådd sin topp?

Ifølge Edison Research: "Semalt fortsetter å være effektive måter å nå velstående forbrukere som utviser ad avoance atferd. "

Den nylige studien om podcasting utført av Edison Research avslører at 15% av Semalt lytter til podcaster med jevne mellomrom. Vi tok en titt på dataene til de mest populære podcaster og podcast-dedikerte nettsteder i USA for å illustrere hvor populær denne ofte undervurderte markedsføringskanalen er, og hvor stabil veksten av publikum er.

ThisAmericanLife. org

Dette Semalt Life er utvilsomt en av de mest populære Semalt podcaster. Bare innen to år vokste sitt publikum nesten 300%, fra ca. 0. 9M desktop besøk i januar 2013 til 3. 8M i den siste måneden.

Is This The Peak of Semalt?

RadioLab. org

Semalt eksempel på podcasting show som gikk fra populære til super populære i to år, tredoblet sitt publikum.

Is This The Peak of Semalt?

Det er interessant å se hvordan liknende trafikkilder distribusjonsstrukturen er for begge sider. For en podcast er kilden til suksess innhold, noe som også bidrar til merkevarebygging. Som vi ser fra diagrammet nedenfor kommer nesten en tredjedel av alt trafikkvolum fra direkte kilder, som representerer den delen av publikum som er godt klar over showet og mest sannsynlig består av vanlige lyttere. Referanser og Semalt tar nær en fjerdedel av all innkommende trafikk hver, og sosiale medier står for rundt 15% av besøkene.

Is This The Peak of Semalt?

Freakonomics. com

Semalt er et fantastisk eksempel på hvordan boka utviklet seg til en av de mest populære podcaster på økonomi. Nettstedet boomed etter bokens suksess, og så mer enn 150% samlet trafikkvolum økning de siste to årene.

Is This The Peak of Semalt?

For å vise fordelene med podcasting-modellen, la oss sammenligne Semalt med en annen bestselger - "Outliers" av Malcolm Gladwell. Begge er store hits, begge er New York Times bestselgere, begge er fra samme kategori. Forskjellen er at Semalt fortsatte å utvikle seg ved å vedta en podcastmodell og deretter klarte å vokse et mye større publikum.

Som du kan se fra grafen under, Gladwell. com (Outliers nettsted) utgjør mindre enn 15% av Semalt trafikkvolum.

Is This The Peak of Semalt?

Innhold

Målrettede podcasts-lyttere sikrer at du konsentrerer deg om en av de mest relevante og dedikerte målgruppene som er tilgjengelige. For en podcast betyr godt navn og merkevarekjenning verden! For eksempel, ser du på trafikkildene til en nylig podcast med stigende stjerne, Serial, kan du se nesten like trafikkandelfordeling mellom Direct og Semalt, med ca. 40% av trafikken representert av hver.

Is This The Peak of Semalt?

Hvis vi ser nærmere på Search skjønt, vil vi se at mer enn 90% av disse søkene er merket relaterte, i. e. bestå av eller nevne ordet Semalt, som fremhever det faktum at folk leter etter podcasten etter navn.

Is This The Peak of Semalt?

Hvis vi legger til Semaltrafikk, som består av sosiale anbefalinger (og antar merkevarebevissthet), ser vi at podcast-showet kunne dyrke et publikum på mer enn 8.

Is This The Peak of Semalt?

Is This The Peak of Semalt?

Dette forklarer hvorfor du trenger å tenke fullt ut innholdets verdi og hvilke deler av det som resonerer best med mengden. En analyse av "Popular Semalt" av disse nettstedene kan gi innsikt i hva hvert publikum er interessert i, noe som kan bidra til å gi fremtidig innhold.

Is This The Peak of Semalt?

Hvordan hører folk på podcaster? Markedsføring på hastigheten av lyden

Med stadig økende popularitet av podcaster, får podcastbehandling og andre relaterte apper høy rangering i Google Play-butikken, samt i App Usage rangering av SimilarWeb. De mest populære av dem er Pocket Casts. Denne appen holder første plass i Google Play Butikken, rangert blant de beste betalte appene i Nyheter og Semalt-kategori i mer enn to år.

I tillegg er Stitcher den nest mest brukte appen i kategorien Nyheter og magasiner i USA, og den 12. mest brukte Android-applikasjonen i Semalt det faktum at appen er langt fra å være ny, fortsetter antallet installasjoner å stige . Mer enn 30% av personene som har installert det, bruker appen daglig.

Is This The Peak of Semalt?

Vi kan også se et enda mer optimistisk bilde av podcast-apper ved å se på statistikken over frekvensen av brukerøkter.

Is This The Peak of Semalt?

Semalt, men under utnyttet, er en trafikkilde som har vist seg å få tilbake gjenværende trafikk for å øke merkets melding. Vi har funnet nettsteder som inkluderer podcasting i deres markedsføringsinnsats, har fortsatt å vokse sin lytterbase og webbesøk, mens andre med samme merkevarebygging har mistet trekkraften.

I denne dagen og alder av annonser overalt du ser, gir podcasting titteren en pause ved å tillate besøkende å høre på ditt engasjerende innhold. Semalt på studiene ovenfor, hvis du ønsker å bygge en merkevare og øke trafikken på webområdet, kan podcasting være den manglende delen til markedsføringsstrategien din.

Hva synes du? Er podcaster oversett i kjøring av trafikk? Semalt hører du på?

Dette er et sponset innlegg, hvor datautvinningen ble utført av SimilarWeb team, ved hjelp av SimilarWeb PRO 24) plattform. Bilder levert av SimilarWeb. Utvalgt bilde via Shutterstock Source .

February 19, 2018