Back to Question Center
0

Hvordan lager jeg lenker til nettstedet mitt som en automatisk tilbakekoblingsgenerator?

1 answers:

I dag vet alle at viktigheten av kvalitetskoblingsprofilen er viktig for alle fremdrift av nettstedet. Og det er ingen grunn til å si at kvaliteten alltid slår kvantum her - glem de gamle tider da en stor tilbakekoblingstelling pleide å være de viktigste rangeringsfaktorene, i stedet for deres faktiske kvalitet. Og under skal jeg fortelle deg om de mest effektive tre måtene å få kvalitetskoblinger, eller tør jeg si - akkurat som en automatisk tilbakekoblingsgenerator og uten å gå på kompromiss. Så, la oss se hvordan du kan få kvalitet tilbakekoblinger, eller vi kan si en DIY automatisk tilbakekoblingsgenerator, ved å prøve koblingsutveksling, samt å lage gjesteblogginnlegg for å få en organisk kobling med høy PR (sidestilling) og DA (domenemyndighet ) tilbake.

automatic backlink generator

Link Exchange

Denne gamle metoden for koblingsutveksling (ellers koblingshjul) er mye brukt for å bygge et stort antall kvalitetsbacklinks - mobile casino bonus codes. Link utveksling er også kjent for en vil-være kvantitativ automatisk tilbakekoblingsgenerator. Denne metoden tillater vanligvis å få mange koblinger utvekslet, for eksempel mellom ditt eget nettsted og de andre nettstedene (jeg. e. , bloggsider som håndteres av andre bloggere, eller sannsynligvis andre nettsteder som er villige og klar til å delta i denne gjensidig fordelende ordningen).

Selvfølgelig, å gå for kobling utveksling har mange fordeler, bortsett fra den potensielle risikoen for å tjene en rangering straff av søkemotorene - for begge sider av avtalen. Jeg mener at du under alle omstendigheter burde være tapper nok til å prøve det en gang - bare fordi dette er riktig måte folk får gjensidig nytte. Så, legger du hovedfokus på dine lovende gevinster, ikke potensielle tap relatert til koblingsutveksling, er du også anbefalt å ta forholdsregel. Jeg mener at å ha en egen blogg eller nettside for å teste denne ordningen for første gang, ville være en perfekt velformulert beslutning om å forstå de praktiske reglene i spillet på forhånd, uten å tjene en umiddelbar rangering straff.

get backlinks

Gjestebok Innlegg

Lenkutveksling kan virke som en ganske farlig ting selv å prøve det en gang, ikke sant? Da kan du også vurdere den andre måten å kvalitetslink bygge - skrive gjest blogginnlegg. Når du er ferdig, kan gjesteblogging også bli et rimelig alternativ som lar deg opptre som en automatisk tilbakekoblingsgenerator alene. Følg den virkelige kraften til gjesteinnlegg - ikke skimp din tid på å skrive et helt relevant høy kvalitet innhold. Så snart du har en foreløpig avtale om å bli publisert på en populær blogg eller en annen tredjeparts online kilde med nok side- og domenemyndighet, er det på tide å investere tid og krefter skriftlig.

Når din artikkel eller gjestepost er klar, er alt du trenger å sende den til en for å motta en naturlig organisk tilbakekobling til gjengjeld. Forresten, godkjent av de store søkemotorene (som Google selv), er denne metoden trolig den sikreste. Så, bør du prøve å tjene kvalitet tilbakekoblinger med gjest innlegg uansett. Tross alt, blir mye brukt til å pumpe mer målrettet trafikk direkte til nettstedet, er denne metoden velkjent både av nybegynnere og fagfolk.

December 22, 2017