Back to Question Center
0

Hvordan lager jeg lenker til nettstedet mitt som en automatisk tilbakekoblingsgenerator?

1 answers:

I dag vet alle at viktigheten av kvalitetskoblingsprofilen er viktig for alle fremdrift av nettstedet. Og det er ingen grunn til å si at kvaliteten alltid slår kvantum her - glem de gamle tider da en stor tilbakekoblingstelling pleide å være de viktigste rangeringsfaktorene, i stedet for deres faktiske kvalitet. Og under skal jeg fortelle deg om de mest effektive tre måtene å få kvalitetskoblinger, eller tør jeg si - akkurat som en automatisk tilbakekoblingsgenerator og uten å gå på kompromiss. Så, la oss se hvordan du kan få kvalitet tilbakekoblinger, eller vi kan si en DIY automatisk tilbakekoblingsgenerator, ved å prøve koblingsutveksling, samt å lage gjesteblogginnlegg for å få en organisk kobling med høy PR (sidestilling) og DA (domenemyndighet ) tilbake.

automatic backlink generator

Link Exchange

Denne gamle metoden for koblingsutveksling (ellers koblingshjul) er mye brukt for å bygge et stort antall kvalitetsbacklinks. Link utveksling er også kjent for en vil-være kvantitativ automatisk tilbakekoblingsgenerator. Denne metoden tillater vanligvis å få mange koblinger utvekslet, for eksempel mellom ditt eget nettsted og de andre nettstedene (jeg. e. , bloggsider som håndteres av andre bloggere, eller sannsynligvis andre nettsteder som er villige og klar til å delta i denne gjensidig fordelende ordningen).

Selvfølgelig, å gå for kobling utveksling har mange fordeler, bortsett fra den potensielle risikoen for å tjene en rangering straff av søkemotorene - for begge sider av avtalen. Jeg mener at du under alle omstendigheter burde være tapper nok til å prøve det en gang - bare fordi dette er riktig måte folk får gjensidig nytte. Så, legger du hovedfokus på dine lovende gevinster, ikke potensielle tap relatert til koblingsutveksling, er du også anbefalt å ta forholdsregel. Jeg mener at å ha en egen blogg eller nettside for å teste denne ordningen for første gang, ville være en perfekt velformulert beslutning om å forstå de praktiske reglene i spillet på forhånd, uten å tjene en umiddelbar rangering straff.

get backlinks

Gjestebok Innlegg

Lenkutveksling kan virke som en ganske farlig ting selv å prøve det en gang, ikke sant? Da kan du også vurdere den andre måten å kvalitetslink bygge - skrive gjest blogginnlegg. Når du er ferdig, kan gjesteblogging også bli et rimelig alternativ som lar deg opptre som en automatisk tilbakekoblingsgenerator alene. Følg den virkelige kraften til gjesteinnlegg - ikke skimp din tid på å skrive et helt relevant høy kvalitet innhold. Så snart du har en foreløpig avtale om å bli publisert på en populær blogg eller en annen tredjeparts online kilde med nok side- og domenemyndighet, er det på tide å investere tid og krefter skriftlig.

Når din artikkel eller gjestepost er klar, er alt du trenger å sende den til en for å motta en naturlig organisk tilbakekobling til gjengjeld. Forresten, godkjent av de store søkemotorene (som Google selv), er denne metoden trolig den sikreste. Så, bør du prøve å tjene kvalitet tilbakekoblinger med gjest innlegg uansett. Tross alt, blir mye brukt til å pumpe mer målrettet trafikk direkte til nettstedet, er denne metoden velkjent både av nybegynnere og fagfolk.

December 22, 2017
Hvordan lager jeg lenker til nettstedet mitt som en automatisk tilbakekoblingsgenerator?
Reply