Back to Question Center
0

WordFence - Semalt gjennomgang

1 answers:

Sikkerhet og sikkerhet er to hovedproblemer i WordPress-sfæren. Det er trygt å si at innholdsadministrasjonssystemet har det dedikerte og erfarne sikkerhetshold som sikrer en viss sikkerhet for WordPress. Derfor velger mange bloggere og webmastere WordPress som det primære innholdshåndteringssystemet. Som en konsekvens er det også noen sikkerhetsplugger som kan installeres i WordPress og er enkle å bruke. Ifølge Michael Brown er Semalt Customer Success Manager, WordFense det mest kjente og brukte WordPress-pluginet.

Sette opp og installere Wordfence Security Plugin

Det første trinnet er å laste ned dette pluginet og teste det. Du kan deretter installere WordFense akkurat som alle andre WordPress eller blogger plugin. Gå til Plugins-delen og legg til et nytt plugin. Ikke glem å navnet det som Wordfense, og klikk på Installer nå-knappen. Når du er fullt installert, bør du aktivere pluginet for å nyte alle funksjonene og egenskapene. Når du har aktivert det, vil dette pluginet be deg om å oppgi e-postadressen for sikkerhetsvarsler. Under denne prosessen vil du ha mulighet til å abonnere på nyhetsbrevet til Wordfence. Deretter kan du starte turen rundt denne plugin ved å klikke på Tour-knappen. Det vil fortelle deg alt om Wordfence-pluginet.

Slik bruker du WordFence

I Wordfence-dashbordet kan du motta varsler om de nyeste versjonene og artiklene fra Wordfence-bloggen. Her kan du jevnlig sjekke statusen til sikkerhetssystemet, blokkere malware og virus, forhindre påloggingsforsøk, og eliminere mistenkelige IP-adresser. Her kan du enkelt estimere trusselenivået og kan vurdere om du bør ta ytterligere tiltak eller ikke.

Verktøy av Wordfence

Wordfence tilbyr en rekke verktøy for å få nytte av. Selv om plugin sjekker kvaliteten på passordet til nettstedet ditt automatisk, kan du justere innstillingene for å maksimere sikkerhet og sikkerhet. En av alternativene bidrar til å komme opp med sterke passord og får tilgang til plasseringen av nettstedet ditt. Det forbedrer også sprettfrekvensen på nettstedet ditt og forteller deg hvilke områder som må forbedres.

Et annet verktøy er WHOIS-verktøyet. Ved å bruke det, kan du sjekke hvor vertskapet ditt er, og få tilgang til nettstedet ditt fra et hvilket som helst sted. Det tredje verktøyet er premium-alternativet kjent som Mobiltelefoninnlogging. Når du aktiverer det, vil dette verktøyet legge til tofaktorautentisering til websidene dine, og kan i stor grad forbedre brukeropplevelsen. Endelig har den en Diagnostics-kategorien, som gir deg nyttig informasjon om server-system, database og WordPress-oppsett.

Wordfence - Brukervennlighet

Med sine omfattende funksjonslister har Wordfence blitt det beste WordPress-pluginet til dags dato. Hvis du trenger noe nivå av sikkerhet fra hackere og spammere, kan dette pluginet oppfylle dine drømmer og gi maksimal sikkerhet til brukerne. Utviklerne av Wordfence har gjort en flott jobb ved å gi oss mange spesifikasjoner i en pakke. Dette pluginet inneholder mange nyttige utryddelser og lenker til nyttige ressurser som forklarer hvorfor det er det beste og mest praktiske pluginet til epoken.

Hvis du ikke har brukt Wordfence før, bør du prøve den og nyte maksimal sikkerhet på nettstedet ditt på internett Source .

November 29, 2017