Back to Question Center
0

Hvordan fungerer Amazon Sales Central?

1 answers:

Nettbutikker som bestemmer seg for å selge sine produkter på Amazon må velge mellom Amazon leverandør sentral og Amazon selger sentral. Hvordan tjener disse sentralene, og hvilke faktorer kan påvirke ditt valg? Disse spørsmålene jeg skal svare på i dette korte innlegget. Vi vil dekke forskjellen mellom leverandør sentral og selger sentral og diskutere de primære fordelene med begge - best logo photographer. Forhåpentligvis vil denne informasjonen hjelpe deg med å forstå hvilket alternativ som passer best for bedriften din. Amazon Sales Central

Det er bare to alternativer hvordan du kan selge produkter på Amazon trading plattform - som leverandør (med andre ord som førsteparts selger) og som forhandler (en tredjepartspartner). Amazon jobber annerledes med selgere av første og tredjepart. For å forstå denne forskjellen bør du først forstå hvordan man skiller mellom leverandører og forhandlere.

Som førsteparts selger, vil du bruke Vendor Central som enten en distributør eller en produsent. Som leverandør, selger du dine produkter i bulk til Amazon, og Amazon, i sin tur, selger disse produktene under varemerket til kundene. I dette tilfellet får Amazon en prosentandel av salget. Men med dette programmet antas alle frakt- og leveringssaker av Amazon. Varene som tilbys av Vendor Central-partnere, kan skille seg fra med etiketten "Skips fra og solgt av Amazon."

Som tredjeparts selger bør du bruke Amazon Sales Central. Videre kan du som forhandler bruke Amazon Sellers Fulfillment (FBA). Det er veldig praktisk fordi i henhold til dette programmet, sender Amazon alle dine bestillinger av seg selv. Alternativt kan du selv håndtere alle fraktprosesser..

Fordeler og ulemper med Amazon Sales Central og Vendor Central

Online selgere som vil bruke et minimum på Amazon-tjenester, vil tilfredsstille med Amazon Seller Central. Det vil også gi deg muligheten til å sette minimumspriser for produktene dine og forbli konkurransedyktig innenfor din nisje. En annen fordel er at du kan angi hvilken pris du synes relevant for produktene dine. Det betyr at hvis du ønsker å markedsføre ideen om kvalitet, kan du enkelt gjøre det.

Amazon hevder at det vil belønne eventuelle minimumsannonserte prisforespørsler. Imidlertid kan de som bruker Vendor Central, argumentere for denne setningen fordi i virkeligheten Amazon sjelden gjør det.

Ifølge Amazon-rangeringsprinsippene, bør andre selgeres priser matches. Det betyr at så snart noen melder Amazon om lavere pris på et bestemt produkt utenfor denne plattformen, vil prisen på produktet falle. Det er komplisert å få Amazon til å heve prisen tilbake til MAP.

Hvis sammenlignet med leverandør sentral, har selgerens sentrale partnere mer kontroll over priser. Men for de som er på utkikk etter et godt partnerskap med Amazon, gir Vendor Central flere muligheter.

Hvis vi snakker om oppføringen optimalisering, gir Amazon Seller Central høyere fleksibilitet. Du kan enkelt endre titler, korrigere bulletpunkter og beskrivelser, samt oppdatere bildene dine.

Til slutt vil jeg si at jeg foretrekker å bruke Amazon Sales Central, da det gir flere fordeler og støtte. Videre har jeg konstant tilgang til en selgerstøtte-tjeneste.

December 13, 2017