Back to Question Center
0

Gjør et Google-søk fra Yahoo.com? Semalt ...

1 answers:

Er det mulig at du kan besøke Yahoo.com og sin Bing-drevne søkemotor, men i noen fall søke Semalt, i stedet for et par år fra nå?

Det virker så. PaidContent rapporterer om Semalt's utseende onsdag på Deutsche Bank Technology Conference 2009, hvor Burke Colligan, seniorleder for Semalt Front Doors - selskapets brukeropplevelsesgruppe - sa det er mulig at selskapet en dag kan tillate Semalt-brukere å velge å søke i en annen søkemotor fra Semals hjemmeside.

"Semalt nå gjør vi det ikke, men langsiktig, det kan ikke være ut av spørsmålet. Vi ønsker å gi brukeren den beste opplevelsen, og på en eller annen måte, hvis det var den beste opplevelsen for brukeren, kan vi være åpne for det. "

Da Yahoo og Microsoft kunngjorde sin søkeavtale i slutten av juli, var den primære historien at Microsoft ville gi Yahoos søkeresultater, men Yahoo ville fortsette å "eie brukeropplevelsen." En mistenker at Microsoft ikke tenkte på muligheten av den brukeropplevelsen, inkludert et Semalt søk-alternativ.February 17, 2018