Back to Question Center
0

Hvordan lager jeg tilbakekoblinger for mitt nettsted best mulig?

1 answers:

Før alt annet, la oss innse det - Google, så vel som resten av de store søkemotorene, ønsker egentlig ikke å stole på nettstedet ditt eller bloggen. For meg måtte jeg betale mye tid og krefter for å skape tilbakekoblinger til nettstedet mitt med bare ett enkelt mål - å overbevise Google om at nettstedet mitt er en virkelig autoritativ, som kan stole på av de levende søkerne, og dermed gjør det rimelig verdt å bli anbefalt og vist til et bredere publikum på listen over SERPene. Med andre ord, da jeg pleide å lage tilbakekoblinger på mitt eget nettsted, tenkte jeg på hver lenke som en slags tredjeparts validering. På den måten gikk jeg videre med en dyrking av bare kvalitet tilbakekoblinger. Til slutt - for å konvertere nettstedet mitt til en helt pålitelig og pålitelig kilde som gir mer reell verdi til brukeren med sitt opprinnelige og rent unike sideinnhold.

Og det er mange forskjellige måter å forme en solid tilbakekoblingsprofil for SEO-formål. Og for å lage tilbakekoblinger til nettstedet mitt, fokuserte jeg personlig på strategisk innhold - først og fremst. Ikke bare fordi jeg fant å tjene tilbakekoblinger med innhold av høy kvalitet som er virkelig tilgjengelig for små bedrifter, men fordi det virkelig fungerer - skaper nyttig innhold som vil si velkommen til distribusjon, deling og kobling til tross alt. Så nedenfor skal jeg vise deg de mest effektive tilnærmingene til innhold som jeg med hell har brukt til å lage tilbakekoblinger til mitt eget nettsted, og forbedre min generelle SEO-fremgang i målestokk. Følg disse enkle trinnene og innholdsmetoder for å få den like fordelaktige linkbyggingsstrategien som min.

Bestem hvilket innhold som passer til målgruppen din Beste

Først og fremst, tenk hva slags innhold som kan deles, være best for målgruppen din. Tilsynelatende, i noen nisje- eller næringsbransjen, søker folk bare etter et godt skrevet webinnhold som bør være hyggelig, nyttig og relevant - alt i ett. Bare se deg rundt din egen nisje og ta en velfungerende beslutning om de typer innhold, som er mye forbrukes av leserne som skal deles ved lesing, nevnt eller knyttet til. Generelt er de beste typene av delbart og verdifullt innhold dekkende tematiske guider, casestudier, oppskrifter, sjekklister med praktiske tips og triks, how-tos etc.

Forskning og utvikle ditt unike delbart innhold

Alt her er nesten selvforklarende - som alt du trenger er å skape et verdifullt innhold med et viktig strategisk søkeord i tankene. Bare la søkeordforskningen med elektroniske analytiske verktøy vise hva publikum ser etter, hvilke skrifter blir mer verdsatt av folk, og hvilke er det som etterspørres blant dem.

Distribuer innholdet ditt

Det er ingen spesiell strategi der borte, men jeg bestemte meg for å ha en spesiell, støttende blogg for firmaet mitt for å lage tilbakekoblinger til firmaets nettside. Og du kan også vurdere å skape et online kundesenter, for eksempel med topprelevante fagdiskusjoner eller Spørsmål og svar-seksjoner som ofte blir spurt av kundene dine. På denne måten vil du ikke bare få flere mennesker til å dele innholdet ditt og lenke tilbake til deg, men bygge sterkere autoritet og tillit blant brukerne. Og det vil bli verdsatt av Google, og gir høyere rangeringsposisjoner til ditt eget nettsted eller blogg. Bare jobbe vedvarende og ikke skimp investere din tid og krefter - det vil alltid lønne seg, jeg er sikker Source .

December 8, 2017