Back to Question Center
0

Best Web Scraping Tools Ifølge Semalt

1 answers:

Nettstedskraping er prosessen med å samle ustrukturerte nettsidedata og konvertere den til et skjema som er aktuelt for database eller datalagring. Web-skrapping innebærer web data-utvinning, web-høsting eller skjermskraping av nettsteddataene. For effektiv webrapportering er det viktig å velge et passende nettstedskraperverktøy.

Nettstedskraperverktøyene samhandler og trekker ut en nettsideinformasjon, akkurat som en typisk bruker gjør når du bruker en nettleser som Google Chrome. Dessuten samler disse verktøyene data fra et nettsted og lagrer det i lokale mapper. Det finnes mange nettsøppelverktøy, som kan hjelpe deg med å lagre en nettsideinformasjon i en database. I denne SEO-artikkelen har vi beskrevet noen av de beste verktøyene for webskraping av programvare som eksisterer på markedet:

Vakker suppe. Dette verktøyet har et Python-bibliotek, som kan få alle HTML- og XML-filer. Brukere som bruker Linux-systemer som Ubuntu eller Debian, kan bruke denne webskrapingsprogramvaren. Beautiful Soup-verktøy kan også hjelpe deg med å lagre nettsiderinformasjon på en ekstern plassering.

mport.io. Import.io er et gratis verktøy som lar brukere hente data og organisere det i et datasett. Dette onlineverktøyet har et avansert brukergrensesnitt som både er interaktivt og brukervennlig. Datautvinning har aldri vært så lett!

Mogenda.. I Mogenda kan du utføre webrappingstjenester ved hjelp av dra og slipp-funksjoner. Dette punkt- og klikkprogramvaren gjør at brukere kan skrape innhold fra mange nettsteder over hele verden.

Parse Hub. Parse Hub er et nettstedskraperverktøy som har et brukervennlig grensesnitt. Brukere får nyte sin direkte brukergrensesnitt som har mange funksjoner. For eksempel, ved å bruke Parse Hub, er det mulig å opprette APIer fra nettsteder som ikke tilbyr å gi dem. Videre kan brukerne fremdeles høste innhold på nettstedet og lagre det i de lokale katalogene.

Octoparse. Octoparse er et gratis Windows-program for å samle inn nettstedinformasjon. Dette klient-side nettstedskraperverktøy samler ustrukturerte nettsidata og organiserer det i en strukturert form uten koding. Så, selv brukere med null programmeringskunnskap kan bruke dette verktøyet til å gjøre sine nettsteder opererer på den måten de vil.

CrawlMonster. CrawlMonster er en programvare som ikke bare forbedrer nettstedskrapping, men sikrer også at brukerne har nytte av søkemotoroptimaliseringsfunksjoner. For eksempel kan brukere analysere ulike datapunkter for ulike nettsteder.

Connotate. Connotate er et innovativt nettstedskraperverktøy som fungerer i en automatisk modus. For eksempel kan brukerne be om en konsultasjon ved å gi en URL til nettsiden de trenger å skrape. I tillegg tillater Connotate brukere å utnytte og skrape nettsteddata.

Vanlig gjennomsøking. Ved hjelp av dette verktøyet er det mulig å opprette flere datasett for gjennomsøkte nettsteder. Vanlig gjennomgang gjør at brukerne lagrer nettsideinformasjon på en database eller til og med en lokal lagringsplass. Også, med vanlig gjennomsøking kan brukerne samle inn raske data samt metainformasjon for ulike sider Source .

December 8, 2017