Back to Question Center
0

Kan jeg se topp Amazon søkeord søk ved hjelp av enkle programvareverktøy?

1 answers:

Ingen grunn til å si at verden av online søkrangeringen dreier seg hovedsakelig rundt søkeordforskning og deres riktige valg. Og uansett hvilket sted som helst, må du kjøre en søkeordstrategi - det kan enten være konvensjonelt søk på nettet via de store søkemotorene (som Google selv, Yahoo, Bing, etc.), eller mer spesifikt målrettet, men ikke så bred søkeordstrategi for å klatre på toppen av populære shoppingsteder, for eksempel Amazon eller eBay. Den eneste forskjellen mellom standard online søk og eventuelle e-handel eller drop-shipping virksomheten er at slik forskning bør være mer nisje-målrettet og konkurranse-orientert - nettoyant la roche posay effaclar gel. Og under skal jeg vise deg to enkle måter å oppdage toppen Amazon-søk med et søkeord. Så, for å bruke et slikt verdifullt konkurransedyktig innsikt for din egen fordel, foreslår jeg enten å prøve en spesialtilpasset plattform (Keyword Inspector), eller en live-klassiker til din tjeneste gratis, som alltid.

Søkeordinspektør

Søkeordinspektør er en spesialisert online plattform som kan hjelpe deg med å finne ut de beste Amazon-søkeordene for produkt- eller kategorioppføring. Denne plattformen er også nyttig med sin unike funksjon kjent som Trending Keyword Search. Det kan tillate deg å kjøre en hyppig hurtigreferanseplan og alltid holde deg oppdatert med hvert nytt søkeord nylig klatret på toppen av Amazon-søk. Hva mer - Søkeordinspektøren har to andre ekstremt varme alternativer (kjent som Indexation Tester og Reverse ASIN), som er ganske gode resultater hvis du trenger å få produktoppføringene perfekt optimalisert for å oppnå bredest mulig eksponering på nettet der borte. Den eneste dårlige tingen om denne søkeordforskningsplattformen er at dessverre har den ingen gratis versjon tilgjengelig. Bare en prøveperiode er igjen for deg å bestemme om du skal gå til et månedlig abonnement eller fortsette å komme forbi uten det.

Google Søkeordsplanlegger

Som jeg allerede sa i begynnelsen, har søkeordforskningen tatt på skalaen mye i liknende, faktisk ignorerer - uansett om du optimaliserer sider for originalt Google-søk, eller jobber med produktoppføringene for e-handel eller drop-shipping-virksomhet. Jeg mener at vår gode gamle søkeordplanlegger av en eller annen grunn har mistet mye i popularitet, særlig gjennom de siste årene. Med enorme masser av ulike e-handelsplattformer og relaterte verktøy som er tilpasset deres behov og mål, har Googles originale rammeverk (a.c. Google AdWords) beholdt sin tidligere kraft fullt ut. Jeg mener at søkeordplanleggeren bare er et enkelt verktøy blant det store utvalget av andre forskjellige funksjoner (og alltid gratis!) Som er inkludert i AdWords som standard. Og det er fortsatt veldig nyttig, ikke bare som bare et kraftig reklamegramme, men for eksempel å finne toppen Amazon-søk med de viktigste søkeordene og relevante langt hale nøkkelord.

Tross alt, la oss innse det - ting rundt oss er i stadig endring. Men det betyr ikke nødvendigvis at vi alle må fortsette å se bare etter helt nye verktøy, programvareverktøy eller nylig designet løsninger. Ja, noen ganger er de gode, men jeg tror fortsatt at Google Keyword Planner fortsatt er i spill, i hvert fall for at det egentlig ikke er altfor omfattende å holde seg oppdatert på de mest populære topp Amazon-produktsøkene med de riktige søkeordene.

December 7, 2017