Back to Question Center
0

Slik Blocker Referrer Spam Med WordPress Plugin - Semalt

1 answers:

Referrer spam forurenser Google Analytics-kontoen din med falsk informasjon og bruker lavkvalitets trafikk for å markedsføre innholdet ditt på internett. Når Google Analytics-kontoen din viser mange visninger, er det stor sjanse for at nettstedet ditt har begynt å motta falsk trafikk. Spammere bruker en rekke teknikker for å generere inntekter, og når du klikker på referrer spam-linkene, blir rangeringen forbedret i resultatene i søkemotoren . Selv når du ikke klikker på koblingene, vil de skru opp Google Analytics-rapportene dine, og du vil ikke kunne dele de forurensede rapportene med noen i bedriften din. Heldigvis er noen WordPress-plugins designet for å blokkere henvisningsspammen fra å påvirke Google Analytics-dataene dine og få tilgang til nettstedet ditt.

Oliver King, kundesuksessleder for Semalt , gir her noen fascinerende problemer i denne forbindelse.

Hvordan komme i gang?

Hvis du aldri har brukt Google Analytics på nettstedet ditt, er det et godt verktøy for å komme i gang med. Google Analytics lar deg se hvordan brukerne samhandler med websidene dine. Du kan også se hvilke artikler som mottar mer trafikk enn de andre. Det er mulig å spore klikkene på koblingene og kjøre deltestene. Alle ønsker at nettstedet skal bli lagt merke til på internett, men referansespammere tar fordeler av våre SEO-teknikker ved å sende mange falske visninger til våre nettsteder. De legger også inn hundrevis til tusenvis av skript og koder for å skade nettstedet vårt på internett..Nettadressene dine vises i Google Analytics og påvirker utallige nettsteder hver måned.

Hvorfor trenger du å bekymre deg om henvisningspammen?

Noen kan tro at henvisningspost er ufarlig og trygg, med mindre noen klikker på koblingene, men det er ikke slik. Selv når du ikke klikker på koblingene, påvirker henvisningsspammen din Google Analytics-rapporter. For små og mellomstore bedrifter kan henvisningspost være en stor trussel da det vil ødelegge sine nettsteder på kort tid. Hvis du selger noe gjennom nettstedet ditt, kan du ikke målrette mot ønskede kunder på grunn av henvisningsspam.

Blokkering Referrer Spam i WordPress med plugins

Et par WordPress-plugins kan hjelpe deg med å holde henvisningsspammen til det minste. Det mest spennende er at nesten alle disse pluginene er gratis og kan installeres raskt. Vi er ikke ansvarlige for skadelige effekter og gir ikke ubetalt støtte eller instruksjoner, så du bør alltid sikkerhetskopiere filene dine før du installerer et WordPress-plugin.

SpamReferrerBlock

Det er en gratis plugin, kjent for å bruke automatisk oppdaterte svartelister vedlikeholdt av forfatteren. Når installasjonen er fullført, er plugin enkelt å konfigurere og kan legges til nettstedet ditt på en enkel måte.

Alternative plugger

Noen nye plugins, for eksempel Referrer Spam Blocker og Block Referral Spam, har blitt introdusert for noen uker siden, men disse pluginene har ikke mottatt tilfredsstillende kommentarer fra kritikere, så det er ikke mulig å bedømme dem riktig.

Vær oppmerksom på at WordPress-pluginene ikke kan stoppe spøkelsespammen fra 4masters.org, webmaster-traffic.com, darodar.com og co.lumb.co. Vi anbefaler at du filtrerer bort henvisningsspammen i Google Analytics-kontoen for å forhindre at nettstedet mottar falske henvisningsbesøk Source .

November 29, 2017