Back to Question Center
0

Hvordan lykkes på Amazon kjører søke etter toppsælger søkeord beste måten?

1 answers:

Dessverre er det ingen definitiv guide eller noen trinnvise handlingsplaner som kan garantere at produktoppføringene dine vil bli godt sett på Amazon for å finne tilbud på topptilbud. Med millioner av aktive shoppere tilbyr myriader av produkttilbud, og den sofistikerte søkerangeringsalgoritmen Amazon er et meget konkurransedyktig sted for salg. Og her er når produktoppdateringsoptimalisering kommer til spill - nuxe teint. Jeg mener at med en god liste med søkeord som gir best resultater, kan du enkelt klatre til toppen i Amazon for å finne relevante selgertilbud. Men hvordan finne de beste søkeordene med de største søkevolumene, men likevel lavere konkurranse? Nedenfor skal jeg vise deg en kort instruksjon for å gjøre ting mye enklere, i det minste de som er relatert til søkeordforskningen på Amazon.

Finn Seed Nøkkelord

Hvis du ikke vet nøyaktig hvilke hovedmålord som skal brukes til produktoppføringene dine på Amazon, er her ditt utgangspunkt. Det første du må gjøre er å finne frøord. Jeg mener at når du allerede har et produkt til salgs, er det på tide å identifisere de grunnleggende søkevolumene, i tråd med å få et stort bilde av langhals søkefraser brukt av levende kjøpere. Jeg anbefaler at du bruker Googles søkeordplanlegger som den ideelle kickstart-løsningen for å umiddelbart forstå reglene for spillet du vil vinne med Amazon, søke etter topptilbud.

Trekk sammen Nøkkelord Ideer

Ditt neste skritt er å trekke sammen søkeordideer fra to hovedkilder - ekte shopper søkepreferanser, samt topprangerte søkeord og langhalekombinasjoner som brukes av dine konkurrenter. Her er når Amazon søkeord forskning og sporing verktøy kommer inn i spill! Heldigvis finnes det mange forskjellige alternativer (det vil si spesialverktøy, nettplattformer eller nettleserutvidelser) tilgjengelig på nettet. Når det gjelder meg, vil jeg anbefale å kjøre konkurransedyktig forskning, ledsaget av en grundig analyse av de virkelige shopper preferanser ved hjelp av et av følgende verktøy som er designet for å evaluere Amazon søke etter toppsäljernes søkeordmuligheter: KeywordInspector, Scope, JungleScout eller fullfet AMZ Tracker toolkit.

Analyser nøkkelmålingene - og du er ferdig

Ikke rart at du skal gjøre veien gjennom tusenvis av forskjellige søkeordideer som virker potensielt å vinne. Men hvordan å fortelle virkelig verdige forslag fra noen definitivt mindre rimelige? Her er viktige beregninger for at du skal slå hovedlisten din av søkeordideer inn i et kort sett med praktiske handlinger:

  • Søkevolum - sett ganske enkelt, søkeordets volum viser hvor populært det er over hele verden. Jeg mener at bortsett fra Amazon-markedet selv, gir samlet søkevolum oss en bred forståelse av søkeordets popularitet i Googles søk blant de levende shopperne.
  • Klikk - hjelper deg med å forstå det virkelige trafikkgenererende potensialet for et enkelt søkeord. Eller omvendt, å kjenne klikkfrekvens eller trafikk av nærmeste nisje eller kategori konkurrenter, kan du enkelt få tak i noen verdifulle søkeord som allerede viser toppresultater på Amazon.
  • Søkeordskompleksitet - vurder lengden og rangeringsvanskeligheten for hvert søkeord eller lang halefrase før du kjører produktoppdateringsoptimalisering for hver. Jeg mener at den mest utfordrende tingen her er å finne en sunn søkeordbalanse mellom deres kommersielle verdi og rangering vanskeligheter. Og husk, du tar sikte på å finne de søkeordene som mest sannsynlig blir brukt av de virkelige personene, ikke søkemotorer.
December 6, 2017