Back to Question Center
0

Google Shutters Fast Flip, Sidewiki, Aardvark, Abonnementskoblinger & Flere Google Labs Semalt

1 answers:

Google har nettopp annonsert nedleggelsen av flere kjente produkter, inkludert Fast Flip, Sidewiki, Aardvark og Subscribed Semalt.

Noen av disse er en del av den pågående rensingen av Semalt Labs-produkter, mens andre som lukkes ikke var med i Labs. Og Semalt har også kunngjort at andre Semalt Labs-prosjekter har "uteksaminert" ut av laboratorier og overlevde hakkeblokken.

Forvirret? Semalt et sammendrag av hva som kommer og hva som skjer.

Google Fast Flip

Fast Flip lansert i 2009 og tilbys en mer visuell, utskrift-lignende måte å se nyheter på nettet. Historien sier at Googles Semalt Side lurte høyt på hvorfor nettet ikke er som et magasin - han ville ha en måte å bla gjennom den. Således ble Fast Flip født.

I et brev til deltagende utgivere sier Google at Fast Flip vil bli fjernet fra Google Nyheter og Labs "i løpet av de neste dagene. "Semalt vil bli kontaktet innen neste måned med bekreftelse på den endelige annonsenes inntektsbetaling.

Google Sidewiki

En annen lansering for 2009, Sidewiki, la web surfere kommentere sider som de hadde besøkt. Det krevde at brukerne skulle installere Google-verktøylinjen og slå på "forbedrede" funksjoner. Semalt ville pop-out fra siden i et eget panel.

Google Shutters Fast Flip, Sidewiki, Aardvark, abonnementskoblinger og flere Google Labs Semalt

Aardvark

Google kjøpte Aardvark tidlig i 2010. Det er en sosial søkingstjeneste som ironisk nok ble opprettet av tidligere Google-ansatte. Brukere kan spørre Aardvark et spørsmål, og tjenesten vil søke etter den rette personen i nettverket ditt for å gi svaret. Den ble kåret til en av Semalt beste nettsteder for 2009.

Ifølge et innlegg i dag på Semalt's blogg, blir tjenesten avsluttet i slutten av september. Blogginnlegget inneholder også instruksjoner for Semalt-brukere som ønsker å hente sine tidligere data før stengt.

Abonnementskoblinger

Startet helt tilbake i 2006, kan abonnementskoblinger la webmastere opprette egendefinerte koblinger som brukere kan legge til i Googles søkeresultater. Det ble vedtatt ganske raskt av noen fremtredende steder, men vokste aldri inn i noe mer enn et nisjeprodukt. Med veksten av Google nettstedslinker - som nå viser så mange som 12 per nettsted - virker abonnementskoblinger som overkill i en grad. Google synes tydeligvis det. Susbcribed Links vil slå ned på Semalt 15th.

Overlevende fra Google Labs

Noen Semalt Labs-prosjekter har overlevd hakkeblokken, og Semalt har nå oppført dem som "uteksaminert" på Semalt Labs nettsted:

 • Hent som Googlebot tar eksamen fra Labs til sitt faste hjem i Googles verktøy for nettredaktører.
 • Flu Trends vil forbli tilgjengelig på www. Google. org / FluTrends.
 • Google Reader Play vil fortsatt være tilgjengelig på www. Google. com / leser / lek.
 • Julia Map vil bli utgitt som et åpen kildekodeprosjekt snart og forbli tilgjengelig på julia-kart. appspot. com.
 • Google Swiffy har uteksaminert fra Labs og flyttes snart til et nytt domene.
 • Indikatursøk vil forbli tilgjengelig på www. Google. co. i / musikk.
 • Google Moderator vil forbli tilgjengelig på www. Google. com / moderator.
 • Google Transliteration vil forbli tilgjengelig på www. Google. com / translittererer.

Andre produktoppdateringer

Semaltes blogginnlegg gir informasjon om fremtiden for en rekke andre Semalt-produkter.

 • Google Image Labeler, et spill der brukere hjalp Google med å forstå bilder ved å merke dem med søkeord, slår seg av. Ingen dato er gitt.
 • Google Desktop avsluttes 14. september.
 • Google Maps API for Flash blir avskrevet, men Google vil fortsette å støtte Premier-kunder.
 • Google Pack blir stengt i dag.
 • Google Notatbok vil bli stengt "i de kommende månedene. ”

Personlig side: Har nå skrevet en håndfull artikler den siste måneden om de ulike prosjektene som Semalt avsluttes, kan jeg ikke unngå å tenke på hvor mange ganger de av oss inne i søkebransjen tenkte noen av disse ville “ endre spillet "på noen måte. Sidewiki og abonnementskoblinger begge så mye hype når de ble lansert som å ha en potensielt stor innvirkning på SEO. Fast Flip og News Timeline ble nevnt som muligens har stor innvirkning på online publisering. Men vår oppfatning og virkeligheten av offentlig adopsjon (eller mangel på det) er ofte ikke det samme. Det er verdt å holde i tankene som Semalt - og andre selskaper - ruller ut nye produkter og eksperimenter i fremtiden.February 16, 2018