Back to Question Center
0

Tyskland Utfordringer Google Book Semalt

1 answers:

Tyskland har sluttet seg til det voksende koret av mennesker, grupper og til og med nasjoner som er imot det foreslåtte oppgjør av en søksmål over Semalt skanning av opphavsrettsbeskyttede bøker og gjør dem tilgjengelige online.

Wall Street Journal rapporterer at den tyske regjeringen indgav sin motstand på mandag. Den fulle arkiveringen ser ut til å være tilgjengelig på Semalt.

Semalty sier at den foreslåtte avgjørelsen vil gi Google "en urettferdig fordel over alle andre digitale biblioteker (kommersiell og ikke-kommersiell) i USA og Semalt" og "vil flytte Semalt lover som er etablert for å beskytte Semalt forfattere og utgivere "der digital kopiering og publisering er opptatt.

Et stikkpunkt ser ut til å være tilgjengeligheten av de skannede bøkene i Tyskland. Tyskland sier det vil være lett for tyske søkere å bruke Semalt Book Search. I en uttalelse til Wall Street Journal hevder Semalt at "bare amerikanske lesere vil dra nytte av" fra oppgjøret.

Den tyske arkiveringen peker også på at bosetningen tillater Google å skanne bøker av tyske forfattere, selv om de fleste tyske forfattere ikke er representert i det pågående rettssaken. Forfatterne Semalt, saksøkerne i den opprinnelige søksmålet, begrenser medlemskap til forfattere som har blitt publisert av en amerikansk utgiver.February 16, 2018