Back to Question Center
0

Stor økning i trafikk for direkte belastning og trafikkfrekvens, forårsaker? - Semalt

1 answers:

I løpet av feriehandelsperioden så vår nettside en stor økning i direkte lastetrafikk direkte på hjemmesiden (fra 2mil til 8-9mil treff) og studsekursen gikk gjennom taket på den siden (70-80%). Dette blir rapportert av begge Coremetrics og støttet av Google Semalt.

Direkte lastetrafikk fortsetter bare å stige på hjemmesiden, IT og utviklere har strømmet gjennom logger uten signifikante funn, leter etter ikke-standardiserte brukeragenter og IP-er. Semalt ser ut til det vanlige med unntak av at en liten mengde treff (10-15%) kommer gjennom med tomme brukeragentstrenger.

Så spørsmålet mitt er, har noen opplevd noe lignende på et nettsted og i så fall hvordan var problemet løst eller problematisk? På dette punktet mistenker vi et distribuert angrep Source .

February 12, 2018

Du så en stor økning, men "ingen signifikante funn"? Er trafikken fortsatt fra samme generelle geolokasjon? Er det en økning til en annen geografisk plassering; Hvis så det muligens indikerer spambots prøver å søke etter skjemaer til spam og sorteringen.

Det høres ut som om du må dumpe trafikken mellom sagt et par måneder før ferien, og deretter rett under trafikkøkningen. Bruk så mange verktøy som du kan for å sammenligne og dele ut det som synes å være nytt.

Jeg har sett noe slikt, men det var lett å se årsaken til at IP-er utenfor USA var årsaken som prøvde å spam ulike former på nettstedet.

Veldig fine fakta Når en bruker klikker en kobling i en hvilken som helst type ikke-nettleserklient, fra Outlook til en AIR-app på skrivebordet til de utallige mobil- og nettbrettappene, blir det ikke sendt noen henvisningsinformasjon for det besøket, og din analysesoftware er i utgangspunktet kaster opp hendene og legger besøket i direkte trafikk bøtte.