Back to Question Center
0

10 måter å øke din E-handel Salg vist ved Semalt

1 answers:

Faktisk gjør e-handel bedriftseiere mye pengerfra sine produkter. En nylig studie fra Statista har vist at eCommerce-salg på verdensbasisvil beløpe seg til 2,86 billioner dollar i 2018. Dessverre bygger du ikke bare en e-handellagre og forventer at kunder skal oversvømme nettstedet ditt. Du må starte på vellykkede markedsføringskampanjerfor å tiltrekke seg kunders interesse.

Den gode nyheten er at med følgende markedsføringsstrategier bevist av Semalt Digital Services vil duØk din e-handel salg. Ivan Konovalov, kundesuksessleder for Semalt , gir viktige tipspå hvilken taktikk e-handelsbutikker bør implementere for å kunne trives.

1. Bruk opp-salg og kryssalg

Oppsolging og kryssalg er sikker-brannveier som du kan ansette for å øke nettbasert salg. Kryssalger måten å introdusere relaterte produkter sammen med hva en kunde vurderer å kjøpe. Det gir enkunden mange komplementære produkter å velge mellom. Up-selling er handlingen med å selge en mer overlegenversjon av et produkt som en kunde kjøper. Denne metoden gjør det mulig for kunden å se det samme produktetmed avanserte funksjoner og en høyere pris.

Disse salgsteknikkene er utformet for å oppmuntre kunder til å kjøpe andre produkter. Sannheten er at nårkunder ser mer enn hva de trenger, de vil være motivert til å kjøpe mer. Flere studier har vistden up-selling og cross-selling oppfordre kundene til å komme tilbake for mer.

2. Forbedre Website Design

I dagens digitale tidsalder trenger du et tilpasset webdesign for å tiltrekke seg og engasjere potensielle kunder. Dine-handel butikk er en del av selskapet, og dens design må gjenspeile hvor profesjonell merkevaren din er.Faktisk bør kampanjetilbudene dine også starte fra butikken din. Semalt spesialister har avdekketdet faktum at kundene oftest unngår nettbutikk hvis det mangler viktig tilpasning.

Å bygge en velfungerende e-handelsbutikk er et viktig skritt mot å overvinne konkurrenter. Hvis du erplanlegger å omforme butikken din, så sørg for at den har et responsivt design som gir kundene enfantastisk shopping opplevelse. Faktisk vil du kjøre mer salg når du gjør det enkelt for folk ånavigere og finn produkter på nettsiden.

3. Gjør nettstedet ditt mobilvennlig

I løpet av de siste årene har mange nye tabletter og smarttelefoner kommet inn i markedet. Dette harøkte antall online-kunder betydelig. Studier viser at antall mobile kunderhar overskredet bruken av skrivebordet. I denne digitale tidsalderen, gjør e-handelsbutikken din perfekt vedtatttil ulike mobile enheter er den viktigste delen av din suksess.

Selv Google øker mobile søkerangeringer for nettsteder som viser riktig på mobile enheter.For å opprette en mobilversjon av ditt nåværende nettsted, kan du bruke en konverteringsplattform eller mobilplugins. Opprette en mobil vennlig e-handel butikk er en god måte du kan ansette for å avsløre virksomheten dintil mobilkunder. Å ha mobiloptimalisering av butikken, vil øke konverteringsfrekvensen og øke salget.

4. Bruk produktbilder av god kvalitet

Ikke bruk noe produktbilde bare for å legge til bilder. Dine produktbilder skal haen høy kvalitet. Det er sant at å få profesjonelle produkter bilder kan være en skremmende oppgave, menDet er også sant at de kan bidra til å tiltrekke potensielle kunder til butikken din. Våre eksperter har vist seg å være mangeTider som legger til levende bilder med zoom-inn-muligheter, oppfordrer potensielle kunder til å kjøpe produkt.

5. Optimaliser produktsidebeskrivelser

Produktsidebeskrivelsene dine har potensial til å lokke kundene til å kjøpe. Sørge for atDu har beskrevet nyttige funksjoner som gjør kundene interessert. Fortsett å motivere dem videretrakten. Mest populære eCommerce-nettsteder som Amazon viser sine produktnøkkelegenskaper for å forbedre salget.

Beskrivelser bør være veldefinerte slik at enhver potensiell kunde som leser dem vil bli oppmuntretå handle. Du kan bruke attraktive korte kuler for å vise frem hovedtrekkene til produktet. Ingen tvilat du vil gå glipp av mye salg når detaljer som skal oppmuntre dinkunder til å kjøpe er skjult i en beskrivelse.

6. Lag korte reklameprodukter Videoer

Videokampanje er en viktig markedsføringsstrategi for mange eCommerce-butikker, brukt for åøke salget. Dagens mobilaktiverte brukere foretrekker å se på videoer mer enn andre typerav innholdet. Lag interessante korte reklamevideoer av produktene dine, inkludert viktigeegenskaper av produktene dine som kan fange opp kundens oppmerksomhet. Integrer disse videoene i ulike produktwebsider.

Du kan også laste opp produktvideoer til alle de populære videoområdene for å øke eksponeringen. ikkeglem å optimalisere videoene dine for SEO ved å legge til søkeord i videoens tittel og beskrivelse. Dukan legge til webadressen din som tekst i beskrivelsen for å drive trafikk også.

7. Opprett et unikt verdioppsett

Det enorme mangfoldet som finnes i e-handelsfeltet gjør det vanskelig for bedrifterå sette seg bortsett fra konkurransen. Uansett hvor unik du tenker på produktene dineer det nok en annen butikk der ute som tilbyr samme eller lignendeprodukter til målmarkedet. Hvis det er tilfelle, hva kan du da gjøre for å lage merkevaren dinskiller seg ut fra tusenvis av andre merker? En unik verdi proposisjon er hvavil gjøre merkevaren spesiell. Du må skrive en god unik verdi proposisjon som adressererverdien din produkt. Å gi det, vil du utmerke seg i konkurranse, og nyte fordelene med ledelse.

En unik verdi proposisjon kan integreres på din hjemmeside, produktside og reklameside for å øke konverteringsfrekvensen. Å ha kunnskap om hva som setter merkevaren fra hverandremerkevarer vil hjelpe deg med å drive en vellykket e-handelsvirksomhet. Denne strategien kan hjelpe til med å skille deg fra konkurrentene dine.

8. Tilbyr gratis og enkelt retur

Denne markedsføringen taktikken kan motivere potensielle kunder til å kjøpe fra deg og forbedre salg eksponentielt.Nettbasert produktavkastning har hjulpet mange eCommerce-merker for å få kundeloyalitet og gjøre dem villige til å komme tilbake for mer.

Nettbutikkavkastning er vanlig i e-handel, og kunder vil returnere produkterde kjøpte fra tid til annen. Din kunde kan bestemme å returnere et produkt som ble skadeteller passet ikke bra. Kunder returnerer omtrent fra en til tre produkter. Faktisk er detFlertallet av kunder vurderer returpolitikken før du kjøper.

Hvis potensielle kunder vet at de frit kan returnere varer, er det mer sannsynlig at de vilkom tilbake. Studien utført av Wall Street Journal har bekreftet det bestekunder er de som har de høyeste avkastningene. Implementering av denne policyen i dinpraksis vil hjelpe deg med å unngå å miste store salgs- og forretningsmuligheter.

9. Vis produkter på hjemmesiden din

Hjemmesiden din er en av de viktigste delene av eCommerce-nettsiden din, slik du burdebruk det for å holde kundene engasjert. Vis frem bestselgende produkter slik at potensielle kunderkan tydelig se dem. Det er mer sannsynlig at enhver shopper som kommer til din e-handel butikkvia andre sider kan du bestemme deg for å besøke hjemmesiden for å se andre produkter. Så, plassere dinmest populære produktene på hjemmesiden øker uunngåelig salg.

10. Tilbyr flere leveringsalternativer

Å gi kundene flere leveringsalternativer vil øke salget. Overraskende,men bedrifter som selger kvalitative produkter tilbyr en eksepsjonell online opplevelse veldigmislykkes ofte når det kommer til levering. Hvis du skal motivere kunder til å kjøpe fradu, så vær klar til å tilby flere leveringsalternativer. En slik nyttig markedsføringsstrategier lett å implementere, men det hjelper deg å unngå å miste potensielle kunder og la dem gå til dine konkurrenter.

Det er åpenbart at Internett har endret måten folk søker og kjøper produkter på. Dissedager med en stasjonær eller mobil enhet kan du kjøpe alt du trenger på nettet. Folk erstadig mer villig til å bli med i e-handel. Å holde tritt med stigningenpopulariteten til online shopping, er du velkommen til å henvende deg til den faglige assistansen som tilbys av Semalt Digital Services Source .

November 22, 2017